Buitenrijden in Drenthe

Herfst en Winterweekend

Geniet met uw familie of clubgenoten van de bruisende rust van het Drentse winterlandschap en natuur. Een compleet verzorgd weekend met overnachtingen, heerlijke buffetten en een leuke verfrissende (outdoor)activiteit in een van onze gezellige en comfortabele groepsverblijven. Ook gezellig met uw ruiterclub.

Een volledig verzorgd weekend

U komt aan op vrijdag vanaf 16.00 uur en kunt dan genieten van een lekker glaasje bij het eventuele buitenvuur. Op de zaterdag- en zondagochtend nuttigt u een stevig Drents ontbijt of brunch en op de zaterdagavond serveren wij een uitgebreid Winterbuffet. Een leuke en uitdagende outdooractiviteit maakt uw weekend compleet en zal aanleiding zijn voor mooie herinneringen.

Het Arrangement 2x Overnachting in een van onze gezellige groepsverblijven 1x Ontbijt 1x Brunch of Ontbijt 1x Uitgebreid Drents Winterbuffet Drents welkomstgeschenk 1x (Outdoor)activiteit Prijzen Volwassenen € 72,50 Kinderen 4 t/m 12 jaar € 50,- Kinderen 0 t/m 4 jaar Gratis * Dit arrangement is geldig van oktober t/m maart. De feestdagen uitgesloten. * Prijzen zijn geldig voor groepen vanaf 20 personen in onze groepsverblijven. * Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van €1,20 p.p.p.n. Gaan de paarden mee kijk dan bij Ruiterweekend

Zie voor meer informatie: Boerhaarshoeve Winterweekend