Regionaal tuigpaardenconcours, zondag 2 september 2018

02 september 2018
Op de Brinkhofweide in Norg wordt traditiegetrouw het regionale tuigpaardenconcours gehouden. Tijdens het concours worden diverse rubrieken verreden door de rijders van VTN regio Noord, dit zijn aanspanningen uit Groningen, Friesland en Drenthe.

Daarnaast zullen dit jaar ook de deelnemers van de Hackney’s regio Noord hun opwachting maken. Tussen de diverse rubrieken zijn er diverse showblokken. Een jaarlijks hoogtepunt is de rubriek voor kinderen tot 16 jaar. Het is een prachtig gezicht om de kinderen te zien genieten van hun rijkunst. De toeschouwers smullen van de creativiteit en originaliteit die door kinderen en ouders geshowd worden. Het concours begint om 13.00 uur en de toegang is gratis.

Meer info : willytienkamp@gmail.com

STICHTING NORGERMARKT CONCOURS Schaapdijk 8 9334 TJ Peest tel. 0592-613980 mob. 06-24959191

Meer gebeurtenissen