Zwemmen met paarden in een waterplas

Wordt donateur en sluit je aan!

Steun ons

We zitten aan tafel met het Recreatieschap Drenthe en Staatsbosbeheer in de verschillende regio's. We zijn vertegenwoordigd in het Hippisch Platform Drenthe d.m.v. één van onze leden. Er zitten 2 leden en een bestuurslid in de commissie Recreatie van het Hippisch platform Drenthe. In deze commissie zitten ook vertegenwoordigers van de FNRS en de KNHS. Verder onderhouden we contacten met de Gemeentes en de Provincie. Dit allemaal om ons buitengebied voor onze menners en ruiters aantrekkelijk te houden. 

De provincie heeft al veel geld beschikbaar gesteld voor verbetering van de ruiterpaden en routes in Drenthe. Het Recreatieschap houdt zich er op dit moment mee bezig. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we in dit alles samen sterk kunnen zijn!

Hierbij kunnen we ook uw hulp goed gebruiken. Vanaf nu kunnen ook ruiters en menners donateur worden! Sluit je aan als "10-tjes" lid bij de Vereniging Paardentoerisme Drenthe voor slechts € 10, - per jaar. Dan houden we samen de bossen toegankelijk voor ruiters en menners!

10-tjes lid worden? Geef dan via deze email 10-tjeslid@paardenprovincie.nl uw naam en adresgegevens door. 

U ontvangt dan verdere gegevens en na de betaling van uw tientje krijgt u van ons een handige tas met o.a. een leuke attentie, kortingsbonnen en mogelijkheid tot inbreng  ! 

 

 

Zaterdag 10 Maart was er een doedag

In het Dwingelerveld en het Hondsruggebied

Zie ook: Doedag Drenthe

Adopteer je Routedag zaterdag 10 maart 2018

 

Beste leden gebruikersgroep paardenroutes Dwingelderveld en reeds aangemelde vrijwilligers,

 

Adopteer je ruiterroutedag op zaterdag 10 maart a.s. Ons bericht op Facebook heeft al tot enthousiaste reacties geleid. We hopen op nog meer medewerking. Je kan je nog aanmelden bij mij hmulder@recreatieschapdrenthe.nl