Zwemmen met paarden in een waterplas

Exclusief RBC Trainingsarrangement Stalhouderij Nieuw Moscou

Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Na het succes van de RBC training in februari organiseert Stalhouderij Nieuw Moscou opnieuw een RBC Training:

dinsdag 26 mei t/m vrijdag 29 mei 2015

Op een schitterende locatie biedt Ruiter Balans Centrum een exclusief arrangement aan. Exclusief zijn ook de trainingen die je volgt op Otto, de dressuursimulator. Otto is de meest geavanceerde dressuursimulator van dit moment. En de enige in Nederland!

 

Media Object

Accommodatie

Exclusief is ook de luxe accommodatie waar jij en je paard verblijven. Stalhouderij Nieuw Moscou beschikt over prachtige appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien, terwijl je paard verblijft in een lichte, frisse, vliegvrije stal. Alle activiteiten vinden plaats in en om Stalhouderij Nieuw Moscou.

 

Wat kun je verwachten van dit exclusieve trainingsarrangement: 

 • 3 x een training op de Dressuursimulator
 • 4 x een training op de FlexChair
 • 3 x een training op je eigen paard
 • Clinic Mind & Body Balance
 • Clinic Adem in Balans
 • Workshop Cranio Sacraal therapie

 

 

Otto, de dressuursimulator

Otto is de meest geavanceerde dressuursimulator van dit moment en de enige in Nederland. Door middel van sensoren reageert hij op de normale been-, zit- en teugel-hulpen en beheerst hij (bijna) alle gangen en een groot deel van de oefeningen. Dit maakt Otto tot een ultiem trainingsmiddel om aan je houding en zit te werken. Ook voor het verfijnen of aanleren van de hulpen is Otto uitermate geschikt. Deze training wordt, net zoals de training op je eigen paard, gegeven door Antoinette Grijpstra, ORUN instructrice en expert op het gebied van houding en zit.

Media Object

 

FlexChair training

Op een kruk met een dubbel kantelmechanisme train je aan de hand van verschillende oefeningen aan jouw core stability. Op de FlexChair worden de bewegingen inzichtelijk gemaakt en train je dus altijd op de juiste manier. Deze training wordt gegeven door Helen Roestenburg, gecertificeerd Veldon FlexChair trainer.

 

Mind & Body Balance en Adem in Balans

In deze trainingen wordt aandacht besteed aan balans, harmonieus leiden en de kracht van het niet vechten, ademhaling en ontspanning. Deze trainingen worden verzorgd door Marcel Slomp, professioneel trainer en coach.

 

Cranio Sacraal

Cranio-sacraaltherapie is een zachte, pijnloze techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende punten op het lichaam van het paard. Door middel van zeer zachte aanraking op bepaalde plaatsen wordt invloed uitgeoefend op het cranio-sacrale systeem om zo blokkades in dat systeem weg te nemen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam gunstig te beïnvloeden. Deze workshop bevat een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte, waarbij je met je eigen paard aan de slag gaat. Deze workshop wordt verzorgd door Arine Kruyt van Cranio Paard.

 

Exclusief RBC Trainingsarrangement voor € 695,-

Dit is inclusief:

 • alle trainingen/workshop en clinics
 • overnachtingen in een luxe appartement (maximaal twee deelnemers per slaapkamer)
 • uitgebreid ontbijt, lunch en diner
 • stalling voor je paard
 • strooisel, voer en uitmesten
 • koffie/thee

 

Media Object

Media Object

 

Dit arrangement is geschikt voor ruiters van ieder niveau die willen werken aan hun houding en zit, balans, ontspanning en ademhaling. De groep zal uit maximaal zes deelnemers bestaan.

 

Wilt je je aanmelden voor het RBC Trainingsarrangement? Stuur ons een e-mail

 

 


Meer nieuws