Kies een paardenvakantie in Drenthe

Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

Kies een paardenvakantie in Drenthe

Drenthe is van nature dé paardenprovincie van Nederland. Hippische toeristen komen er graag naar toe om te genieten van een langere vakantie, een midweek of een weekend. Ze zijn liefhebbers van de  prachtige natuurgebieden met zo’n 900 km ruiter- en menroutes. En ook waarderen paardenmensen de typisch Drentse sfeer in de omgang met gasten. Het zijn gezellige en gemoedelijke mensen. Velen hebben de liefde voor paarden en pony’s in hun genen. Gasten merken dit en zijn er dankbaar voor. Ze komen naar Drenthe voor onder andere ontspannen trektochten, kindvriendelijke ponykampen, cursussen, trainingen, shows of om wedstrijden bij te wonen.

Kwaliteitsnormen

De accommodaties op deze website voldoen aan speciale kwaliteitsnormen. Ze zien er netjes uit, zijn goed verzorgd, leggen nadruk op veiligheid, hebben het welzijn van paarden en pony’s goed geregeld, beschikken over papieren of digitale ruiter- en menroutes en weten heel goed om te gaan met de wensen van hun gasten.

Kies voor een mooie paardenvakantie in Drenthe: http://www.paardenprovincie.nl/hoofdmenu/vakantieverblijven