Buitenrijden in Drenthe

Drukte op Drentse paardenbedrijven

Geplaatst op: woensdag 27 juni 2012

De recreatieve paardenbedrijven op deze site (www.paardenprovincie.nl) zijn klaar voor het zomerseizoen. De accommodaties zien er perfect uit en de paarden zijn in goede conditie. Mens en dier staan te trappelen om het de gasten naar de zin te maken. Ze verheugen zich op de komst van vele paardentoeristen. 
 

Dagelijks melden zich nieuwe gasten. Velen boeken al weken van tevoren de mooiste plaatsen en accommodaties. Maar er wordt ook op het laatste moment gereserveerd. Om te boeken is het internet handig want wat is er makkelijker dan zittend achter de computer een vakantie te regelen? De accommodaties zijn zich hiervan bewust en zijn daarom heel eenvoudig te vinden op deze website. Een paar klikken en je bent waar je wilt zijn.
 

Wanneer er lang wordt gewacht met boeken, kan het gebeuren dat op het geselecteerde bedrijf in de gewenste periode geen plaats meer is. Vol is vol. Maar geen nood, want de bedrijven op deze site gaan collegiaal met elkaar om. Ze helpen gasten graag om een passende accommodatie te vinden.

Ook al is het in het zomerseizoen vaak druk, het is nooit té druk om inhoud te geven aan Drentse gastvrijheid!


Meer nieuws