Brochure Drentse men- en ruiterroutes in de maak

Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Tourist Info Drenthe heeft opdracht gegeven voor het maken van een brochure over men- en ruiterroutes in de provincie. Meer dan 30 pagina’s met informatie over tochten te paard of op de bok door de natuur. Het streven is om de publicatie in mei te laten verschijnen. De brochure is daarna af te halen bij o.a. de Touristische Info Punten in de provincie en wordt meegestuurd naar de 11.000 abonnees van het paardenblad BIT.

Drenthe blijft zich inzetten voor het promoten van het paardentoerisme. Marketing Drenthe timmert momenteel aan de weg met reclamesportjes op diverse radiozenders waarin de hippische kwaliteiten naar voren komen. In de brochure van Tourist Info Drenthe krijgen ruiters en menners uitgebreide informatie over de mogelijkheden om tochten te maken door de mooiste regio’s in de provincie.